Business Developer Sweden

Business Developer  – Hjälp oss växa på den svenska marknaden och bli en del av vår framgångssaga!

Är du ett talangfullt försäljningsproffs som vill göra verklig skillnad för ett framgångsrikt och växande företag? På Summit är vi stolta över att vara den officiella distributören av Hogan Assessment Systems i Skandinavien och Benelux-länderna, med en mogen marknad i Danmark och ambitiösa tillväxtplaner på våra andra skandinaviska marknader. Vi söker nu en driven Business Developer som ska hjälpa oss att expandera vår verksamhet på den svenska marknaden.

Som vår Business Developer spelar du en nyckelroll i att bygga upp vår svenska marknad genom att skapa möjligheter med potentiella stora kunder, främja försäljningen av Hogan Assessments inom rekrytering och ledarskapsutveckling och arbeta nära vår svenska Senior Consultant för att kartlägga den potentiella  marknaden. Du kommer också att vara ansvarig för att följa upp alla affärsmöjligheter och aktiviteter, ta en aktiv roll i viktiga tillväxtinitiativ för företaget och presentera för ledningen kring status på kunder, vinst/förlust-analyser, marknads- och affärs möjligheter på tilldelade marknader.

För att lyckas i den här rollen bör du ha erfarenhet av försäljning till HR-avdelningar, helst  försäljning av tester och bedömningsverktyg eller HR-relaterade produkter. Du bör vara en naturlig nätverkare som tycker om att engagera dig externt, vara bekväm med försäljningsrelaterade aktiviteter och en lagspelare som kan hantera flera uppgifter samtidigt och är villig att göra det som krävs för att få jobbet gjort. Du bör också vara motiverad att bidra till en bra teamanda och ett växande företag. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett måste.

På Summit kombinerar vi det bästa av två världar: affärsfunktionerna och expertisen hos ett stort företag med energin och smidigheten hos en startup. Vi erbjuder en dynamisk och ambitiös miljö med höga professionella standarder och fokus på kvalitet och resultat. Du kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån i Sverige eller från vårt snart kommande kontor i Stockholm och regelbundet samarbeta med vårt team i Köpenhamn. Och självklart kommer du att arbeta med ett premium-varumärke, Hogan Assessments, i en snabbväxande bransch.

Förutom attraktiva lönevillkor erbjuder vi den rätta kandidaten chansen att vara en del av en framgångssaga och arbeta i en miljö som främjar innovation, kreativitet och tillväxt. Om du tror att du har vad som krävs för att göra verklig skillnad i vårt företag och hjälpa oss att uppnå våra ambitiösa tillväxtmål, skicka då in din ansökan och CV till recruitment@summitlead.com så snart som möjligt eftersom vi kontinuerligt utvärderar inkommande ansökningar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Downloads:
Share article:
LinkedIn

You might also be interested in