The Authentic Leader

“The Authentic Leader” is a podcast that explores essential and current leadership issues in society. It delves into how leaders can achieve better results by developing, retaining, and transforming the teams and organizations they lead on a daily basis.

Rasmus Graucob, a business psychologist and leadership consultant, hosts the podcast. In each episode, he engages in conversations with experts, researchers, HR partners, and leaders about leadership and current societal themes.

Please be aware that the following podcast series is in danish 

Afsnit 6

Kristian Them Hansen, CEO, Wally and Whiz

Denne episode er med CEO og virksomhedsejer, Kristian Them Hansen, om hans personlige vingummi-eventyr med at starte virksomheden Wally and Whiz, om at lede sig selv og andre, og hvor han henter sin inspiration og energi fra.

Lyt med, hvis du er interesseret i start-ups, og du er nysgerrig på, hvad det I Kristians øjne kræver, hvis du skal få succes med din egen virksomhed.

 

Afsnit 5

Ledelse af Talent – m. Bo Grastrup, Global Talent Manager, ØRSTED

I afsnittet har Rasmus Gracuob talt med Bo Grastrup – som er Global Talent Manager i Ørsted. Grastrups opgave er at sikre intern mobilitet, fastholdelse og udvikling af talentmassen i Ørsted. Grastrup har – udover at været en del af talentudviklingen i Nordea, Danske Bank, Mærsk og KPMG – en baggrund som leder og officer i forsvaret.

Afsnit 4

Ledelse af Diversitet og Inklusion - Stine Fehmerling, Coloplast

Hvad er diversitet og inklusion (D&I)? Og hvorfor er det blevet et vigtigt samtaleemne rundt omkring i danske organisationer? Stine Fehmerling er Senior Manager Global Inclusion & Diversity & Leadership Development i Coloplast.

I podcasten får vi en snak om inclusive leadership og hvad man som leder skal gøre for at rumme og håndtere diversitet. Derudover taler vi om, hvordan man fra en HR-position får sin ledelse med ombord og analyseret sin organisations udviklingsbehov.

Afsnit 3

Ledelse af stress - m. Mette Brøndum, CEO, Lindab

Hvad bliver ledelsesopgaven når din medarbejder giver udtryk for at mistrives eller bliver sygemeldt med stress? Mette Brøndum er administrerende direktør i Lindab Danmark og har oveni hatten en stresscoach uddannelse.

I afsnittet taler Mette om at lede efter årsagerne – i stedet for symptomerne – på stress, og hvad du skal være særlig opmærksom på som leder, hvis du ønsker at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen.

Afsnit 2

Fremtidens ledelse – m. Anne Skare Nielsen og Annette Otto

Fremtiden er her allerede! Sammen med Anne Skare Nielsen, som er fremtidsforsker, og Annette Otto, som er Senior Vice President for HR & Communication i ATEA, taler vi om, hvordan fremtidens arbejdsmarked kommer til at se ud, og hvordan det vil påvirke ledelsesopgaven.

Vil din fremtidige leder blive en algoritme, der giver dig feedback? Kan vi forvente mere ’remote working’ i fremtiden, og hvordan skal vi anvende den nye teknologi og digitalisering, som fylder mere og mere i vores hverdag?

Afsnit 1

Den Autentiske Leder - Intro m. Rasmus Graucob

Første afsnit er et introducerende og rammesættende afsnit. Podcasten handler om ledelses- og organisationsudvikling, og målgruppen er både ledere, forskere, HR-partnere eller studerende, der har en interesse for ledelse og arbejdspladsens psykologi. Rasmus Graucob forklarer, hvorfor podcasten hedder den autentiske leder, og hvad du kan forvente at høre i podcastserien.